Pe data de 16 februarie 2012, Institutul IDEA şi Centrul de Resurse Informaţionale “Common Home” din Tiraspol au semnat Acordul de parteneriat în vederea organizării Proiectului “Academia Ideilor” în regiunea Transnistreană.

Proiectul din Tiraspol va presupune desfăşurarea a patru module tematice în baza experienței și know-how-ului Institutului IDEA şi a unor activităţi în comun cu membrii „Academia Ideilor II” din Chișinău.

 Durata proiectului: februarie-iunie 2012.

Doritorii din Tiraspol, Bender sau localitățile apropiate, de a participa la proiect, sunt rugați să-l contacteze pe Dmitri Gavrilov – coordonator regional (office.gavrilov@gmail.com ).

Membrii proiectului “Academia Ideilor II” din Chişinău au parcurs deja patru din cele opt module socio-economice şi au realizat un eveniment public.

http://www.privesc.eu/widget/live/8081

Institutul IDEA şi Centrul de Resurse Informaţionale„Common Home”, reprezintă două asociaţii obşteşti, non-profit şi apolitice. Institutul IDEA s-a lansat ca un think-tank tânăr, ce îmbină experienţa specialiştilor seniori şi dorinţa de afirmare a tinerilor specialişti în domeniul economic. Centrul de Resurse Informaţionale„Common Home” reprezintă o asociaţie obştească, cu sediul în oraşul Tiraspol, specializată în activități în domeniul tineretului.

Proiectul “Academia Ideilor II” este realizat cu  suportul financiar al Ambasadei S.U.A., în cadrul Programului de Granturi pentru Democraţie.